Look a English version of tandem portal-s Nasa paraglajding tandem let poslovna poitika na Zlatiborskim poljima. Pravo mesto da vidite probranu foto & video galeriju Sa nasim tandem letovima kao poklon dolazi: Ulaznica ElPaso, Certifikat, GoProSnimak i privezak

Poslovna politika i opis outdoor avantura i usluge su prioritet

Za nas sigurnost je na prvom mestu, i prateći dobru politiku mi smo obezbedili da svi piloti sa kojima budete leteli budu:


  • ZVANICNO SERTIFIKOVANI OD STRANE DIREKTORTA CIVILNOG VAZDUHOPLOVSTVA
  • DA PILOT SA KOJIM BUDETE LETELI IMA VAZECE LEKARSKO VAZDUHOPLOVNO B
  • DA JE KOMPLENA OPREMA SERTIFIKOVANA I U REGULARNOJ PROVERI.
  • DA JE LET SA NAJBOLJIM POMOCNIKOM U ZEMLJI.
  • DA JE SVAKI LETACKI DAN I SVAKI LET ODOBREN OD KONTROLE LETENJA.

   I na kraju krajeva zadrzavamo pravo da otkažemo tandem let kada izađemo na poletište i zaključimo da NIJE BEZBEDNO LETETI, u tom slučaju kažemo da je Vaš tandem let odložen za drugi put ili po našem pravilu vraćamo 70% uplaćenog novca a 30% zadrzavamo na konto administrativnih troskova)


   Kako je paraglajding ekstremni sport a u isto vreme i najbezbedniji vazduhoplovni sport. Svi ucesnici u tandem letu moraju na licu mesta procitati i potpisati SPORAZUM O ORGANIZOVANJU TANDEM LETA.

Nasa zvanicna korespodencija je preko nase prezentacije:


https://www.paraglidingserbia.com ili preko platforme (https://adrenaline-hunter.com),

preko elektronske poste: tandem@paraglidingserbia.com,

preko mobilnog telefona (razgovor, SMS, Viber, WhatsApp) +381 63 691 729,

preko socijalnih mreza: Facebook, Instagram, Twitter ili LinkedIn.


Politika poziva na mobilni: Kaze da ako ne odgovaramo na pozive verovatno smo u letu ili se pripremamo za let :) I mi vracamo poziv cim budemo u mogucnosti. Obicno je to u toku radnog dana :)


SMS/Viber/WhatsApp/E-mail ili socijalne mreze: Bice odgovoreno u najkracem mogucem roku a obicno je to do drugog radnog dana (Ponedeljak - Petak)


I na kraju oficijalna korespodencija za organizaciju Vaseg tandem leta je e-mailom tandem@paraglidingserbia.com ili mobilnim telefonom

 

Svi tandem letovi se potvrdjuju maksimalno 3 dana pre realizacije (za duzi period je velika greska u meteoroloskoj prognozi, a za sigurnost u letu vremenske uslovi su prvi preduslov).

   Trajno otkazivanje ispod 3 dana: sa Vase strane ne podrazumeva POVRACAJ UPLACENOG SERVISA.

   Trajno otakazivanje za 4 ili vise dana: Podrazumeva da vam radimo povracaj u isnosu od 70% osnovne cene placenog servisa a 30% zadrzavamo na konto administrativnih troskova.

  Privremeno otkazivanje ili promena termina je dozvoljeno samo 2 puta. To znaci da Vi ili Mi mozemo otkazati i pomeriti termin Vaseg leta maksimalno 2 puta.

   P.S. I pored sve tehnologije i velikog napredka vremenske prognoze krajna odluka o letenju se donosi na licu mesta i moze se dogoviri da mi iz bezbednosnih razloga otkazemo let za drugi dan. U tom slucaju i po ako je vasa zelja da ste se predomislili i zelite da vratite novac koji je bio u pred-plati, mi vracamo 70% od bazne cene tandem leta (30% zadrzavamo na konto administrativnih i bankarskih troskova transakcije).
Plaćanje se vrši posredstvom tekućeg računa S.D “Ekstremni sportovi” Arilje, PayPal.com sistem ili preko platforme www.adrenaline-hunter.com.

  Plaćanje ONLINE u pre-plati nije vremenski ograničeno sa vremenom korišćenja vaučera. Tj Bože zdravlja to možete iskoristiti i za 10 godina :)

U slučaju otkazivanja leta sa Vaše ili naše strane i Vaše zelje da vratite uplaćen novac. (procitajte vise u okviru O ODRZAVANJU - OTKAZIVANJE ...)

   ONLINE placanje posredstvom PayPal servisa: Na osnovnu cenu naseg servisa dodajemo troskove PayPal.com platforme i to: (“3.4% PayPal Taksa+2%PayPal Prekogranicna taksa + 0.35 euro PayPal Fiksna taksa). PayPal.com transfer novca na nas tekuci racun je na nas teret :)

   ONLINE placanje posredstvom platforme adrenaline-hunter.com je bez dodatnih provizija.

   Tradicionalnom bankarskom uplatom. Sta dodatno da kazemo o tome?

   Pre početka smatramo da smo Vas upoznali da je Paraglajding ekstremni sport, i da se desavaju nezgode. A u isto vreme paraglajding je i najbezbediniji vazduhoplovni sport, naročito kada se ispune sigurnosni preduslovi ...

   Takođe naše pravilo je da pre planiranja leta sami pro?itate i potpišete SPORAZUM O ORGANIZOVANJE TANDEM LETA. (sa čim smo mi sigurni da svojom voljom pristupate tandem letu)

Jednokratim plaćanjem članarine Sportskom Društvu “Ekstremni sportovi” dobijate:


  • TANDEM LET PARAGLAJDEROM,
  • GOPRO HD video snimak Vašeg leta,
  • 10 % popusta u Palacinkarnici Feniks - Jezero - Zlatibor,
  • TANDEM PUTNIK PRIVEZAK
  • TANDEM SERTIFIKAT.

   U cenu tandem leta je ukljucen i sav neophodan re-transport od SLETIŠTA do POLETIŠTA, a u Vašoj je obavezi dolazak do POLETIŠTA i povratak na Vasu lokaciju.

   U cenu tandema je uključena sva neophodna oprema za bezbedno letenje, a od licne opreme je neophodno da imate: sportske patike i sportku trenerku sa dugim rukavima.

   Tandem let traje 10-15 minuta. U paraglajdingu nema zurbe i najbolje je da ako planirate vreme rezervisete za isto bar 1 sat.


TANDEM LET U VASE VREME (UVEK)

   Podrazumeva da Vi odaberete dane kada ste na Zlatiborskom odmoru i da ste slobodni da nacinite vas san o letenju realnim :) I nama ce biti zadovoljstvo da letimo zajedno :)

   Politika OTKAZIVANJA i eventualnog povracaja uplacenog novca u preplati ON-LINE putem je definisana u podeoku >>O ODRZAVANJU - OTKAZIVANJU ... << (molimo Vas da je procitate)
   Na startu 2019 pocinjemo sa prodajom tandem letova kao vaucer poklon-om. I ovaj nacin prodaje podrazumeva 20% popusta na let :)

Kao i kod svih tandem letova i u ove letove je ukljuceno:

Sav neophodan retransport od sletista do poletista, GoPro video snimak, Tandem putnik privezak, Tandem putnik certifikat i 10% popusta u Palacinkarnici “Feniks Jezero” - Zlatibor.

Takodje NIJE ukljucen dolazak na poletiste i povratak na Vasu
lokaciju.

   Jedina razlika je u tome jer ovako kupljen vaucer mozete koristiti tek posle 30 ili vise dana od kupovine i registracije.

   U ovom sistemu Vas e-mail koji je naveden u registraciji ce automatski biti dodat u nase e-mail vesti, a ovim putem cete biti informisani o vremenskim prilikama bezbednim za letenje i nasim izlascima na brdo :)
NAŠE OSTALE AKTIVNOSTI DOLAZE SAMO SA NAŠIM TANDEM LETOVIMA U ISTOM PAKETU

   Na kraju 2021 zvanično dolazi sa opcijom da kupite ostale naše aktivnosti iskljucivo sa nasim tandem letovima.

   Neke akcije su na standardnoj ponudi našeg tima, a neke se organizuju sa našim partnerskim programom.

   Neke naše aktivnosti nisu moguće organizovati u istom danu, sa tandem leton, kao npr. Rafting na reci Lim ili ture po Kokinom brodu, Pa takve aktivnosti organizujemo u dva ili više dana.
 
   Za sve situacije molimo Vas da nas kontakrirate sa Vašim zahtevom i mi ćemo uraditi ono što najbolje znamo da napravimo Vaš odmor na Zlatiboru boljim.
Nasa LinkedIn stranica ... Na nasoj Instagram stranici mozete naci jos slika koje nisu na portalu i ostalim mrezama Nas youtube kanal sadrzi i video snimke kojih nema na ostalim mrezama Nasa Facebook stranica i na njoj mozete naci i slike koje nisu na portalu Kontaktirajte nas posredstvom WhatsApp servis-a Mozete nas naci i na Viber servisu Mozete nas zvati i na tradicionalni mobilni poziv