Look a English version of tandem portal-s Nasa paraglajding tandem let poslovna poitika na Zlatiborskim poljima. Ovde nalazite probranu foto i video galeriju za svaku aktivnost posebno. Naravno vise mozete naci na nasim drustvenim mrezama ... Sa nasim tandem letovima kao poklon dolazi: Ulaznica ElPaso, Certifikat, GoProSnimak i privezak
Nasa LinkedIn stranica ... Na nasoj Instagram stranici mozete naci jos slika koje nisu na portalu i ostalim mrezama Nas youtube kanal sadrzi i video snimke kojih nema na ostalim mrezama Nasa Facebook stranica i na njoj mozete naci i slike koje nisu na portalu Kontaktirajte nas posredstvom WhatsApp servis-a Mozete nas naci i na Viber servisu Mozete nas zvati i na tradicionalni mobilni poziv
OD 2011, PREKO 45 NACIJA JE LETELO U NASIM PROGRAMIMA NA ZLATIBORU
   Paraglajding je ekstremni vazduhoplovni sport a u isto vreme je najbezbedniji vazduhoplovni sport. Sa nsim cetifikovanim tandem pilot-ima cete doziveti uzbudjenje slobodnog let-a.
   Za bezbedno letenje  paraglajderom, neophodan nam je vetar u celo i ne veci od 7 metara u sekundi. Danasnja numericka prognoza se smatra 75% tacnosti samo tri dana pre planiranog let-a i sa velikom greskom sa povecanjem vremenskog perioda.
   Zlatibor, sa svojim brdima okrenutim u najcescim smerovima vetra je idealna lokacija u Srbiji za paraglajding.
   Vojska je najcesce koriscenjo podrucje, sa idealnim pogledom na pejzazupotpunosti yadovoljava sve nase putnike.
   Standardni let traje 10 - 15minuta sa pristupnom edukacijom putnika do 5 minuta. Povratak na poziciju poletama obicno traje 20 minuta.
   Putnici na kracim letovima mogu odabrati jos jedan let u istoj ceni ili primiti mali popust.

Tandem let paraglajderom Zlatibor, Srbija
paraglajding cena let-a (po osobi)*4

za broj osoba
cena u Vase vreme *1
cena kao poklon vaucer*2

Tandem flight

1 - 2 osoba
80 eura *3
64 eura *3
3 - 4 osoba
75 eura *3
60 eura *3
5 - 6 osoba
70 eura *3
56 eura *3
    Svaki nas tandem let dolazi sa poklonom: GoPro video snimak, Unikatni privezak, Certifikat o Zlatiborskom tandem let-u, Ulaznicom u ElPaso i svim potrebnim retransportima do poletista. Procitajte vise o nasoj Poslovnoj politici.

*1 Znaci da ce let biti organizovan u vreme Vaseg odmora na Zlatibor-u. Naravno ako vremenski uslovi dozvole da se leti i kontrola letenja da saglasnost za isto.
*2 Cena je kao poklon vaucer. Jedina razlika u odnosu na standardni let je u tome da poklon morate kupiti 30 dana pre iyvodjenja let-a.
*3 Popust od 10% za let bez video kamere i snimka.
*4  Placanje je u Srpskim dinarima. Ako placate karticom preko PayPal sistema bice dodata PayPal taksa od  (0.34 euro PayPal fiksna taksa, 3.4% PayPal naknada, 2% prekogranicna naknada). Prebacivanje novca na nas bankovni racun je sa nase strane.
VAUCERI ZA NASE TANDEM LETOVE NISU VREMENSKI OGRANICENI.
LETIMO SVAKI DAN KADA SU USLOVI ZA BEZBEDNO LETENJE :)
SA DOBRIM ZDRAVLJEN, VIDIMO SE I ZA 10 GODIN-A.