Look a English version of tandem portal-s Nasa paraglajding tandem let poslovna poitika na Zlatiborskim poljima. Ovde nalazite probranu foto i video galeriju za svaku aktivnost posebno. Naravno vise mozete naci na nasim drustvenim mrezama ... Sa nasim tandem letovima kao poklon dolazi: Ulaznica ElPaso, Certifikat, GoProSnimak i privezak

Od 2011, preko 45 nacija je koristilo nase avanturisticke outdoor programe na Zlatibor.
Kajaking, rafting, paraglajding kako indivitualno tako i kroz tim bilding programe ...

   Paraglajding je ekstremni vazduhoplovni sport a u isto vreme je najbezbedniji vazduhoplovni sport. Sa nsim cetifikovanim tandem pilot-ima cete doziveti uzbudjenje slobodnog let-a.
   Za bezbedno letenje  paraglajderom, neophodan nam je vetar u celo i ne veci od 7 metara u sekundi. Danasnja numericka prognoza se smatra 75% tacnosti samo tri dana pre planiranog let-a i sa velikom greskom sa povecanjem vremenskog perioda.
   Zlatibor, sa svojim brdima okrenutim u najcescim smerovima vetra je idealna lokacija u Srbiji za paraglajding.
   Vojska je najcesce koriscenjo podrucje, sa idealnim pogledom na pejzazupotpunosti yadovoljava sve nase putnike.
   Standardni let traje 10 - 15minuta sa pristupnom edukacijom putnika do 5 minuta. Povratak na poziciju poletama obicno traje 20 minuta.
   Putnici na kracim letovima mogu odabrati jos jedan let u istoj ceni ili primiti mali popust.

   Team building je opcija za avanturu Vaseg tima. I zavisno od Vasih zahteva pravimo ponudu za predmet posebno, stojimo Vam na raspolaganju u svakom slucaju.
SVI TANDEM LETOVI SE ODVIJAJU U SKLOPU ODOBRENOG PROGRAMA U CENTRU ZA OBUKU PILOTA PARAGLAJDERA "EKSTREMNI SPORTOVI" SRB.ATO-210.
TANDEM LETOVI SE SPROVODE PO PRAVILNIKU O DOZVOLAMA I CENTRIMA ZA OBUKU PILOTA PARAGLAJDER-A (SLUZBENI GLASNIK RS, RB 61/15, 43,17 I 87/17)
Nasa LinkedIn stranica ... Na nasoj Instagram stranici mozete naci jos slika koje nisu na portalu i ostalim mrezama Nas youtube kanal sadrzi i video snimke kojih nema na ostalim mrezama Nasa Facebook stranica i na njoj mozete naci i slike koje nisu na portalu Kontaktirajte nas posredstvom WhatsApp servis-a Mozete nas naci i na Viber servisu Mozete nas zvati i na tradicionalni mobilni poziv